Corpus Delicti|不限時間玩書籍App

Facebook Google + Twitter

玩書籍App|Corpus Delicti免費|APP試玩

Swedish audio book.

Player developed by ListenApp. Features simplistic elegant design adapted for audio books.

Ljudbok.

Av Elias Palm.

玩書籍App|Corpus Delicti免費|APP試玩

Längd: 11h:39min. Storlek: 251mb

ListenApp ”svenska ljudböcker i Din smartphone”.

Detta är en ljudboksapplikation där du laddar ner en hel ljudbok och lyssnar på när det passar dig. Abonnemangsfritt, enkelt och hörvärt!

Minneskort krävs.

Handling:

Mord eller självmord? Dränkning eller drunkningsolycka? Kan man utesluta att en person blivit bragd om livet när kroppen är förruttnad eller illa bränd? Det är frågor som rättsläkaren Ella Andersson dagligen ställs inför.

När Ella var sex år gammal förlorade hon både sin far och sitt föräldrahem i en våldsam eldsvåda. Drygt trettio år senare lägger hon nu ett bud på ett antikt bordsur som är märkligt likt det som stod i det nedbrunna barndomshemmet.

Därmed dras Ella in i en privat undersökning av sitt förflutna, parallellt med de ordinarie dödsfallsutredningarna. Motvilligt tvingas hon inse att det finns kopplingar mellan hennes barndom och ett lik som undersöks på den rättsmedicinska avdelningen. Kopplingar som någon tycks vara mycket angelägen om att hon inte ska se.

Corpus delicti är en smart och gåtfull deckare, skriven av Elias Palm den första svenska deckarförfattaren som själv arbetar som rättsläkare.

Corpus Delicti 線上APP手遊玩免費

不限時間玩Corpus Delicti App免費

Corpus Delicti APP LOGO

Corpus Delicti 書籍 App LOGO-APP試玩

掃描Corpus Delicti QRCode 下載App

掃描Corpus Delicti 書籍 QRCode 下載App-APP試玩
App國家分佈App支援系統App上架版本費用評價App上架時間更新時間
未知Android
Google Play
1.5
下載 App
$29.4810.02010-11-292015-08-25
Facebook Google + Twitter