Slagenvragen|不限時間玩紙牌App

Facebook Google + Twitter

玩紙牌App|Slagenvragen免費|APP試玩

Slagenvragen, Boerenbridge, Hellen, Chinees Poepen,,,,,,

玩紙牌App|Slagenvragen免費|APP試玩

Deze app is niet om het kaartspel te spelen maar om de stand bij te houden.

Slagenvragen, ook wel bekend onder de naam Boerenbridge, Hellen en Chinees Poepen. Het wordt soms ook Chinees dekken, Chinees bridgen, 10 op en neer, jodelen, pronostieken of op-en-affen genoemd.

Spelverloop (Voorbeeld met 4 spelers en 32 kaarten (7 tot de aas)):

玩紙牌App|Slagenvragen免費|APP試玩

Het spel begint met het uitdelen van één kaart aan iedere speler in de eerste ronde. Nadat de kaarten zijn uitgedeeld, wordt de eerste kaart van de overblijvende stapel omgedraaid. Deze kaart is troef. Nadat de troef bekend is, geeft iedere speler aan hoeveel slagen hij of zij denkt te gaan winnen. De persoon die als laatst moet zeggen hoeveel slagen hij haalt mag niet het aantal slagen zeggen die de som zou doen uitkomen. (Voorbeeld: in ronde 7 krijgt ieder 7 kaarten. Speler 1 zegt dat hij geen slagen haalt, speler 2 zegt drie slagen en speler 3 zegt twee slagen. Speler 4, die laatst zit, mag dus niet zeggen dat hij twee slagen gaat halen, want drie + twee + twee = zeven.) Hierbij kan het dus wel voorkomen dat het aantal slagen precies uitkomt, wat dus niet mag.Een slag is gewonnen als iedereen zijn kaarten heeft uitgespeeld. Degene die de hoogste kaart of de hoogste troefkaart heeft uitgespeeld, wint de slag. Een speler is verplicht te volgen. Een speler is echter niet verplicht een troef uit te spelen, als hij of zij de kaart van de ronde niet bezit.In de tweede ronde worden twee kaarten uitgedeeld. De derde zijn er drie kaarten. Deze accumulatie van kaarten in de hand gaat tot de 8 ronde (alle kaarten zijn gedeeld). 'Acht' wordt drie keer gespeeld. Alle drie de keren dat 'Acht' wordt gespeeld wordt er geen troef gedraaid maar is 'Harten' troef of speel je SANS(zonder troef). Daarna wordt per volgende ronde steeds een kaart minder uitgedeeld. In totaal zijn er 17 ronden.

Puntentelling (Standaard):

玩紙牌App|Slagenvragen免費|APP試玩

10 punten voor een juiste voorspelling. Dus ook als je voorspeld hebt dat je geen slag zal winnen.Indien voorspelling juist: 3 extra punten voor iedere gewonnen slag. Was de voorspelling dat je twee slagen zou winnen en dit lukt, dan verdien je 16 punten.Indien voorspelling onjuist: -3 voor ieder verschil tussen voorspelling en uitkomst. Dus was je voorspelling dat je drie slagen zou winnen en je hebt er vier, dan heb je -3 punten. Was je voorspelling dat je nul slagen zou winnen, en heb je vier slagen gewonnen, dan heb je -12 punten.

Slagenvragen 線上APP手遊玩免費

不限時間玩Slagenvragen App免費

Slagenvragen APP LOGO

Slagenvragen 紙牌 App LOGO-APP試玩

掃描Slagenvragen QRCode 下載App

掃描Slagenvragen 紙牌 QRCode 下載App-APP試玩
App國家分佈App支援系統App上架版本費用評價App上架時間更新時間
未知Android
Google Play
1.3
下載 App
$1.960.02014-11-152015-08-20
未知iOS
App Store
1.2
下載 App
$1.990.02013-10-172015-06-03
Facebook Google + Twitter