DevGos

Kopshti Zoologjik

Kopshti Zoologjik, nje aplikacion i ri për femijet tuaj, qe mundeson njohjen e kafsheve te kopshtit zoologjik, si dhe shqiptimin e emrave te tyre.Kops...